Alle eerste essentials voor je baby

      Geen reacties op Alle eerste essentials voor je baby

Wanneer je uit het ziekenhuis komt met je kindje, wil je natuurlijk alles al klaar hebben liggen. Het is vervelend om een dag na de geboorte erachter te komen wat je eigenlijk allemaal nodig hebt. Wij hebben wat dingen voor je op een rijtje gezet zodat je niks vergeet, zoals een luiertas kopen! Ook is een grote damestas voor moeder niet onbelangrijk; aangezien je steeds meer spullen mee gaat nemen. De ideale tas kopen? Dat doe je op Gavetas.nl.

Luiers en billendoekjes

Echte essentials zijn de luiers en billendoekjes. Zorg dan ook dat je deze klaar hebt liggen. Je zult deze meteen de eerste dag al nodig hebben. Let wel op dat niet meteen drie ladingen met luiers voor pasgeboren baby’s koopt, maar één klein pak. Zet je een grote baby op de wereld, dan is hij al uit de kleine luiertjes gegroeid voordat hij de kans krijgt om ze te dragen.

Wattenbolletjes

Pasgeboren baby’s zijn tere kleine mensjes. Maar ook tere kleine mensjes worden vies. Ze krijgen vooral snel vieze ogen. Een wattenbolletje is een zachte en hygiënische en vooral makkelijke manier om kleine stukjes schoon te maken.

Kolf en flesjes

Je zult deze misschien niet de eerste dag nodig hebben als je borstvoeding geeft, maar het is wel makkelijk om in huis te hebben. Het is vooral handig om te hebben liggen zodat jij even rust kunt nemen als je dat wilt terwijl iemand anders de baby kan voeden.

Bedje

Een woord: essentieel. Je baby heeft natuurlijk ook zijn eigen plekje nodig om te slapen. Vergeet niet om een extra setje gewassen dekentjes enzo klaar te hebben liggen. Baby’s maken veel vies. Heel veel.

Wikkeldoeken en pyjama’s

Je baby gaat kleertjes nodig hebben. Dit is ook een dingetje waarvan je niet te veel hoeft te hebben: je kindje is er immers zo uitgegroeid. Zorg daarnaast ook voor een paar wikkeldoeken. Deze zorgen ervoor dat je kindje het niet te koud krijgt buiten het bedje.

Luiertas

En natuurlijk heb je een luiertas nodig! In deze tas past alles wat je onderweg maar nodig kan hebben voor je kindje. Tip: zorg dat je altijd een tas klaar heb staan vol met alle nodige spulletjes. Zo kan je zo nodig vlug met je baby de deur uit zonder eerst de tas helemaal in te hoeven pakken.