Cadeaus voor de feestdagen

Het is augustus, dus waarom zou je dan in vredesnaam al bezig zijn met de feestdagen en de bijbehorende cadeaus? Wanneer straks de scholen en het gewone leven, voor zover dat mogelijk is met corona, weer gaan beginnen, gaat de tijd ineens een stuk sneller. Althans, zo lijkt het dan. Dan worden de dagen langzaamaan weer korter, het wordt eerder donker, en voor we het weten is het november en zitten we allemaal in de stress voor december-cadeaus. En wie zegt dat je tot november/december moet wachten met het aanschaffen van die cadeaus? In de zomer zijn er vaak leuke kortingen én is er nog volop keuze. Geen inspiratie wat voor cadeaus je dit jaar weer moet inslaan? Met deze tips kom je een heel eind.

Sieraden

Sieraden doen het altijd goed. Een ketting hier of een paar oorbellen daar. Of wat dacht je van een ring met edelsteen van Bron jewelry? Let er bij sieraden wel op dat dit een cadeau-categorie is die heel persoonlijk is, en waar smaken echt verschillen. Neem dus de tijd om uit te zoeken wat diegene mooi vindt aan sieraden om dan een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Spelletjes

Spelletjes, in welke vorm dan ook, doen het ook altijd goed. Gezellig samen tijd doorbrengen en lol hebben, wie wilt dat nou niet? Bordspellen, kaartspelen of computerspelletjes, door samen te spelen haal je vaak ook herinneringen op van vroeger of die keer op vakantie op de Veluwe (of waar je ook geweest bent). Kortom, met een spelletje ben je echt even samen tijdens de feestdagen.

Verzorgingsproducten

Met een lekker geurtje of een mooi verzorgingspakket geef je de ontvanger een goed gevoel. Het feit dat ze er mogen zijn, dat ze de tijd mogen nemen om zichzelf even lekker te verwennen met fijne, vaak, luxere douche- of badschuim of iets in die richting. Met verzorgingsproducten win je altijd.

Boeken

Een cadeau dat ook altijd wel in de smaak valt, is een lekker boek. Veel mensen nemen zich voor om meer te lezen, omdat ze weten hoe fijn en ontspannend het is om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur, maar komen daar gewoonweg niet aan toe. Door een boek te geven tijdens de feestdagen, wakker je dat leesvlammetje weer aan.   

Dus schroom niet om in de zomer alvast met je kerstinkopen te beginnen. Dat scheelt je een hele hoop stress (die we rondom de feestdagen al genoeg ervaren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *