De 3 items die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast

Iedere vrouw wilt er mooi en leuk bij lopen. Dus het is weer tijd om even te sparen voor de leukste en mooiste trends op mode gebied. Jij, als zelfbewuste vrouw, bent op zoek naar het beste van het beste en daar horen natuurlijk een aantal items bij die niet mogen ontbreken. We vertellen je graag welke 3 items dit jaar niet mogen ontbreken in jouw kledingkast. Lees dus snel verder en laat je inspireren.

Ripped Jeans

Je zou zeggen dat de ripped Jeans inmiddels alweer uit de mode zijn maar niets is minder waar. Deze jeans zijn nog steeds zo populair dat we niet meer zonder kunnen. Kies wel een broek uit waarbij het geen neppe scheuren en gaten zijn. Want, daar gaat het vaak fout. Je kan namelijk vaak aan zo’n broek afzien dat het niet de allerduurste is geweest. Maar, dat is natuurlijk niet het belangrijst.

Gekleurde shirts

De opvallende kleuren zijn een trend in de modewereld. Waar je normaal niet zo snel kiest voor een geel t-shit daar is dat nu helemaal niet erg om daar voor te kiezen. Je maakt juist de blits. Kies daarom voor iets wat bij jou past maar ook wat in de mode is. En het hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Je wilt namelijk genoeg geld overhouden aan het belangrijkste item, en dat is….

Schoenen en laarsjes

Vrouwen zijn gek op laarzen met de hoogste hakken of schoenen met allerlei kleuren en prints. De schoenenwinkel bij jou om de hoek weet jou vast wel te vertellen wat de laatste trends op het gebied van schoenen zijn. Wij kunnen je alvast verklappen dat dit de cowboy boots zijn. We zien steeds meer merken die deze boots verkopen waardoor de keuze enorm is. Of laat je inspireren door modellen op Instagram.

Welke items kies jij?

Waar geef jij nu zelf het meeste aan uit? De meeste mensen toch aan schoenen. Maar een ander kiest er weer voor om een hele dure broek te kopen. Wat het ook is, zorg ervoor dat jij er trendy bij loopt dit jaar.