De juiste werkkleding voor in de tuin

      Geen reacties op De juiste werkkleding voor in de tuin

Het weer wordt weer warmer en voor de mensen die een tuin hebben betekent dit veel werk. Je tuin moet er immers goed uitzien in de zomer. Als je voor een tuin kiest dan zul je dit ook wel leuk vinden. Je zult dan ook weten dat je niet zomaar kleding aan kunt trekken. J gaat stevige kledij nodig hebben anders ga je snel krassen oplopen. In deze blog bespreken wij enkele dingen die je nodig hebt voor het werken in je tuin.

Goede schoenen

Als je in de tuin gaat werken is het handig om stevige schoenen te hebben. Sneakers is dus geen goed idee. Deze ga je snel verliezen. Ook zal het pijnlijk zijn als je er iets zwaars op laat vallen. Grisport werkschoenen zijn stevige schoenen die je voeten tegen alle beschermen.

De juiste broek

Bij een werkbroek voor in de tuin is het belangrijk dat deze niet gemakkelijk scheurt. Je zult veel op de grond werken of zelfs in de bosjes. Als je broek snel scheurt, ga je veel krassen oplopen. Met een stevige werkbroek blijf je altijd beschermt. Handig aan werkbroeken is dat ze meestal veel zakken hebben. Hier kun je bijvoorbeeld je handschoenen of je mobiel leggen.

Handschoenen

Als je vaak in de tuin werkt, zul je het weten. Werken zonder handschoenen is mogelijk, maar zeker geen goed idee. Je handen zullen nog lang pijn doen. Het is belangrijk om te weten wat voor werk je gaat doen. Als je veel met bosjes bezig bent heb je stevige handschoenen nodig, omdat je ander veel geprikt wordt.