De leukste kerstkleding

Het is nu eind November en dat betekent dat de meeste nog snel op zoek gaan naar de leukste kerstkleding. Dan heb ik het natuurlijk niet over een ‘ugly christmas sweater’, maar over mooie/nette kerstkleding met een glittertje. Gelukkig kun je op de website www.jansemode.nl zeker slagen. Zij bieden vaak lekkere kortingen of aanbiedingen aan, waardoor het betaalbaar blijft. In dit artikel zal ik je meer vertellen over het merk zelf en met welke merken zij werken.

Webshop en winkels

Janse Mode heeft een ruim assortiment dameskleding. Zij bieden verschillende merken aan, waardoor je lekker gevarieerd kunt shoppen. Een groot voordeel is dat zij zowel online als fysiek verkopen. Door heel Nederland hebben ze 14 winkels, waar je lekker op je gemak kunt rondkijken en kunt passen. Voor de dames die niet van fysiek shoppen houden of daar geen tijd voor hebben, heeft Janse Mode ook een webshop. Momenteel hebben ze online 20% korting op de gehele collectie! Het fijne van Janse Mode is dat het een winkel is met een groot en gevarieerd assortiment, waardoor je altijd wel zult slagen. 

Meerdere merken

Je hebt het misschien al eerder kunnen lezen, Janse Mode verkoopt kleding van verschillende merken, waaronder Freequent. Met name voor de feestdagen beschikt Free|Quent over een leuke collectie. Ze hebben voor iedereen wel wat leuks. Het is ook heel fijn dat het een betaalbaar merk is. Gemiddeld kost een item rond de vijftig euro. Naast Free|Quent verkopen ze bij Janse Mode ook kleding van onder andere Summum, Geisha en Betty Barclay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *