De mooiste tassen voor elk seizoen

Heb je altijd al een designertas willen hebben? Maar zet je die droom ook weer snel uit je hoofd als je je banksaldo bekijkt na een shopsessie die uit de hand liep? Je kan jaren blijven sparen voor een it-bag of je koopt een iets betaalbare designertas, die wel nét zo leuk is. De tassen hieronder komen in verschillende budgetten.

De tas van een vrouw

De tas van een vrouw lijkt soms wel magisch. Is er iemand gevallen? Vrouwen weten uit hun handtas vast ergens een pleister vandaan te toveren. Is je make-up uitgelopen? Er is sowieso wel een vrouw in de ruimte die een foundation, poedertje en nieuwe mascara uit haar handtas weet te toveren. Er past ontzettend veel in een dames handtas en wij vrouwen nemen een heleboel spullen mee, er is vaak overal aan gedacht. En heb je toch iets zelf niet bij je? Dan is er vast iemand anders te vinden die het in haar handtas heeft meegenomen.

Handtassen

Het aanbod in tassen is enorm. Handtassen zijn verkrijgbaar in iedere kleur van de regenboog en ook het aanbod in handtassen met een print groeit ontzettend. Bij veel tassen is leer een favoriet materiaal en ook bij dames handtassen is dat niet anders. Leren handtassen zijn van uitstekende kwaliteit en blijven jarenlang mooi. Leer geeft je look een stijlvolle, elegante uitstraling en daarmee is een dames handtas bijvoorbeeld ook heel erg geschikt voor zakelijk gebruik. Sommige handtassen zijn zelfs groot genoeg voor een laptop en hebben een speciaal laptopvak. In dat geval kun je de tas dus gebruiken als laptoptas voor wanneer je bijvoorbeeld naar school of werk gaat en als gewone handtas wanneer je een dag gaat shoppen of een dagje uit gaat.

Een nieuwe handtas wordt sowieso jouw beste vriendin. Ga jij voor een zwarte, bruine, grijze, of misschien wel gele of rode leren handtas? Of ga je toch voor een oude vertrouwde Eastpak? Kijk dan op de website van Maes & Hills.