De trouwjurk van je dromen

New Styling Bruidsmode in het Gooi is de plek voor de trouwjurk van je dromen. Nadat ze jaren in Almere waren gevestigd zijn ze in 2016 verhuisd naar het winkelhart van Hilversum. Vlakbij een gezellige winkelstraat vol winkels, restaurants en cafés kun je het prachtige, historische pand met gratis parkeergelegenheid vinden. Je bent er van harte welkom om in alle rust de trouwjurk van je dromen uit te zoeken. 

Verschillende stijlen

In de bruidswinkel vind je de trouwjurk die perfect bij jou past. Omdat iedereen anders is en iedereen een eigen stijl heeft, heeft New Styling Bruidsmode ook de keuze uit verschillende stijlen, merken en maten. Hou je bijvoorbeeld van klassieke bruidsmode, vintage of romantisch? Dan kun je dat in de collectie terug vinden. 

Diverse merken

Diverse merken zijn hier te vinden. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor bruidsmode van het merk Lillian West, maar je bent er ook op het juiste adres voor een Maggie Sottero trouwjurk. Andere merken die ook in het assortiment van New Styling te vinden zijn, zijn 3936, Mori Lee of Sweetheart. Het gehele aanbod van trouwjurken kun je zien op de website of in de bruidsmodezaak. 

Maak een afspraak

Wil je langskomen voor het passen van trouwjurken of de collectie komen bekijken? Maak dan wel een afspraak van tevoren, zodat je in alle rust en privacy jouw jurk kunt ontdekken. Een afspraak kun je heel eenvoudig inplannen via de website van New Styling Bruidsmode. Je bent van harte welkom en neem gerust je moeder, zussen en/of vriendin mee naar de zaak. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *