Een polo is één van de meest gedragen shirts

Katoenen stoffen

Polo’s zijn niet meer weg te denken uit de moderne heren kledingkasten. Waar vroeger de polo vooral in de ruitersport en polosport werd gedragen is het de laatste jaren één van de meest gedragen shirts. De polo is vooral onder de heren uiterst populair maar ook voor dames zie je ze steeds meer verschijnen. De polo is prima te combineren met een leuke chino of spijkerbroek en staat zowel sportief als trendy. Een polo kopen doe je bij poloshop.com. Hier vind je alle informatie over de polo pasvormen, kwaliteit en hoe je goedkope polo’s online kunt vinden en kopen. Wil je een polo kopen dan word je bij poloshop.com ook goed op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen en de sale. Je zal nooit te veel betalen en ontvangt daardoor altijd de beste deal.

Een polo zit goed in elkaar

Een poloshirt voor heren is herkenbaar aan de kraag die het shirt heeft. De polo zit goed in elkaar. Een kwalitatief goede polo kun je ook herkennen aan de stevige naden. De polo zit letterlijk goed in elkaar. Je ziet geen losse draadjes maar recht gestikte lijnen, soms zelfs dubbel gestikt. Je kunt ze kopen met lange mouwen of korte mouwen, felle kleuren of zachtere kleuren, met een effen kleur of een patroon. Zo kun jij je ideale polo vinden.

Polo’s combineren met kleding uit je eigen garderobe

Motieven en kleurgebruik in combinatie met een broek, maken een look met een poloshirt vaak speelser. Ga voor een chiquer en klassieker geheel in combinatie met een colbert of een nette trui. Benadruk het sportieve aspect van aan polo bijvoorbeeld met een slim fit linnen chino en een bomberjack. Het leuke is daarbij dat poloshirts te combineren zijn met tal van kleren die je waarschijnlijk al in je kast hebt liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *