Hier kan je leuke canvas schoenen vinden!

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe schoenen. Nu vind ik bij het aanschaffen van producten, zoals kleding, zaken zoals duurzaamheid erg belangrijk. Ik was dus op zoek naar leuke schoenen die er niet alleen leuk uitzien, maar ook nog eens duurzaam zijn. Het vinden het mijn perfecte paar schoenen viel dus zeker niet mee. Ik had dan nog wel een aantal paar schoenen thuis staan, maar de zomer zat er aan te komen dus ik was wel toe aan nieuwe en leuke schoenen voor de zomer periode. Via een goede vriend van me ben ik bij Cayucos terecht gekomen. Hij had hier zelf ook een nieuw paar schoenen gekocht die vegan waren, en hij vond dat het ook echt wat voor mij was. Ik had de website bezocht en ik kwam al snel ontzettend leuke canvas schoenen tegen. Deze moest ik hebben!

goed van kwaliteit

Goed de zomer door

Toen ik eindelijk de schoenen gevonden had die ik wilde hebben, was ik er nog niet. Deze leuke canvas schoenen waren in zoveel leuke kleurtjes beschikbaar, dat ik niet wist welke ik moest kiezen. Na een poos van kleuren overwegen heb ik gekozen voor een leuke aqua kleur, deze kleur leek me heel leuk om in de zomer te dragen. Er waren nog andere kleuren die ik ook graag wilde hebben, maar ik zei tegen mezelf dat wanneer deze schoenen mij goed bevielen ik later nog andere kleuren kon bestellen. Toen ik de canvas schoenen eindelijk in huis had, had ik ze meteen geprobeerd. En wat zaten ze lekker! De schoenen zijn gemaakt van ecologisch katoen en daardoor ademt de stof heel goed. Ook kunnen deze schoenen goed tegen water en zijn ze perfect voor een vakantie aangezien je er makkelijk mee door de zee kunt lopen. Ik ben erg blij met deze schoenen en ik ben al van plan om deze ook in een paar andere kleuren te bestellen.

schoenen voor mannen en vrouwen