In Gold We Trust: een Nederlands merk met internationale allure

De laatste jaren heeft zich een revolutie in de streetwear voltrokken. Tot een jaar of tien geleden waren het vooral de tradionele sportmerken die de dienst op straat uitmaakten. Wie er stoer maar toch sportief uit wilde zien, droeg een hip trainingspak van Adidas of Nike. De laatste jaren is dit veranderd. Merken als BALR. en Black Bananas namen het stokje van de grote sportmerken over. Deze merken behoren meer tot de urban streetwear dan tot kleding om in te sporten. Desondanks zit het erg comfortabel en zijn ze zowel om te chillen als om te sporten erg geschikt. In het kielzog van deze merken komen telkens nieuwe, innovatieve merken de markt op. Een van de meest beloftevolle merken, is naar mijn mening In Gold We Trust. In deze blog introduceer ik bijvoorbeeld de in gold we trust jas en het in gold we trust shirt!

Wat is het merk In Gold We Trust?

In Gold We Trust is niet helemaal nieuw. Het merk werd namelijk al in 2012 opgericht. Vooral de nieuwere collecties hebben naar mijn mening echt de potentie om hoge ogen te gooien in de markt voor urban fashion. Het nieuwe design van het in gold we trust shirt is minimalistisch en stijlvol qua design. De core heeft een normale pasvorm en bij de mouwen zit het iets strakker. Hierdoor worden je armen mooi geaccentueerd.  Het leuke aan in gold we trust is dat het een Nederlands merk is, maar internationale allure heeft. Persoonlijk vind ik het belangrijk om lokale ondernemers te steunen. Dit doe je door het merk in gold we trust te dragen, zoals een in gold we trust jas of een in gold we trust shirt!

Meer weten over In Gold We Trust?

Kenmerkend aan het merk in gold we trust is dat ze inspiratie halen uit allerlei verschillende culturen. De stabiele factor in het design is echter de straat. Tussen jongeren op straat bevindt zich in elk deel van de wereld talent. Zowel op het gebied van sport, mode en muziek. Het is op de straat waar Memphis Depay leerde voetballen en waar jochies en meiden weerbaarheid kweken om succesvolle mannen en vrouwen te worden. Wie het merk in gold we trust draagt, straalt precies deze waarden uit. Check daarom het assortiment op JHP Fashion. Hier verkoopt men in gold we trust shirts, jassen, broeken en hoodies. Met een hele outfit in gold we trust ben jij het hipste van het hele plein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *