Jurken voor vrouwen van Geisha

Natuurlijk is iedere vrouw uniek en geen lichaam hetzelfde. Toch zijn de meeste vrouwen onder te verdelen in 6 body types: de appel, peer, zandloper, aardbei, omgekeerde driehoek en het rechte figuur. Als je weet wat jouw body type is, kun je met de juiste kleding je pluspunten accentueren en de punten waar je minder blij mee bent verdoezelen. Je kunt je lichaam ook meer in balans brengen en zo brede schouders of heupen smaller laten lijken of juist meer vrouwelijke vormen creëren. Geisha kan dat heel goed oplossen.

Geisha jurken

Het merk Geisha komt oorspronkelijk uit Nederland, en in 2001 opgericht door Mark Jessurun. Hun grootste uitdaging is het maken van trendy kleding met een perfecte pasvorm. Geisha laat zich vooral inspireren door de Japanse cultuur en tradities. Dit is dan ook duidelijk terug te zien in de prachtige Oosterse prints, uitbundige kleuren en het gebruik van hoogwaardige materialen in de collectie Geisha kleding. Het merk richt zich met haar collectie jurken en tunieken ieder seizoen op een ander thema. Dat zorgt ervoor dat iedere jurk stuk voor stuk uniek lijkt. Daarnaast zorgen ze voor het creëren van jurken en tunieken met perfecte pasvormen, prachtige afwerkingen, unieke prints en bijzondere details.

The Stone

The Stone is een kleding winkel bedrijf met meer dan 40 modemerken. Die worden verkocht in 50 verschillende winkels in Nederland. Ze hebben ook een goedwerkende webshop waar je makkelijk van alles kan bestellen. The Stone is ook al meer dan 10 jaar het Thuiswinkel waar de waarborg keurmerk zich vind. Voor het zomer seizoen hebben ze aanbiedingen van 30 procent tot en met 50 procent korting. Ze geven ook terug aan hun klanten door iedereen die een member account aanmaakt, punten uit te delen voor iedere 5 euro die er zijn uitgegeven. Met die punten kan je kortingen krijgen bij nieuwe bestellingen.

Als vrouw die opzoek is naar de juiste kleding voor ieder seizoen, kan je bij The Stone je vertrouwen leggen. En als je voor jurken moet gaan, is Geisha een van de beste opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *