Meisjeskleding trends van 2021

kinderkleding voor meisjes

Prints zijn al jaren in, maar ook dit jaar kunnen de prints niet in de kledingkasten ontbreken. Denk aan de populaire dierenprint trend. Van zebra’s tot panters, maar ook de slangen of krokodillen zijn populaire kinderkleding voor meisjes.

Niet alleen de dierenprints, maar ook andere prints met bijvoorbeeld bloemen, hartjes, zonnetjes, streepjes of de populaire tie-dye-trend zullen dit jaar veel te zien zijn.

Trend 2: Millefleurs

Deze trend slaat goed aan op de vorige trend. Millefleur houdt in dat de kinderkleding voor meisjes lichter worden in combinatie met vrolijke prints. Denk hierbij vooral aan mooie bloemen en bladpatronen en prachtige botanische prints. Deze stoffen worden gebruikt op zwierige jurken maar ook op t-shirt en sweaters. Millefleur is vooral een populaire trend in de lente en zomer, maar kan ook prima gecombineerd worden met andere kledingstukken voor een meer winterse look.

kinderkleding voor meisjes

Trend 3: Duurzaamheid en handwerk

In 2021 zijn we ons bewuster van de natuur en duurzaamheid dan ooit. Duurzame kleding is populair en dat zien we terug in de meisjes kinderkleding voor 2021. Dit begint al bij kleding gemaakt van duurzame stoffen als biologisch katoen en wol. Naast dat de kleren duurzamer zijn, zijn ze vaak ook van betere kwaliteit en zullen ze langer mee gaan.

Ook is er meer respect voor vakmanschap en is handgemaakte kinderkleding erg hip, omdat je weet dat iets met liefde is gemaakt en je hebt echt een uniek kledingstuk. Vaak kan je ook nog persoonlijke aanpassingen of voorkeuren doorgeven, waardoor het kledingstuk helemaal naar wens is. Gepatchte broeken, rokken, truien en jassen zien we veel terug in de herfst en wintercollecties.

Trend 4: (Aardse) kleuren

In de kinderkleding trends van zullen vooral veel aardse tinten opvallen. Deze kleuren geven een vrolijke vide terwijl de kleuren ook veel rust uitstralen. Andere populaire kleuren zijn zachtgeel, groen en lila.

Vergeet niet te experimenteren! Combineer verschillende prints, stoffen en kleuren met elkaar voor unieke en opvallende outfits dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *