Wat zijn de mogelijkheden voor de as van mijn dierbare?

assieraden-shop.nl

Assieraden zijn een van die kleine dingen die het verlies van een dierbare een stukje kan vergemakkelijken. In een assieraad zit namelijk een kleine holte, waarin een klein beetje as van jouw dierbare kan worden gedaan. Het geeft mensen vaak een geruststellend gevoel wanneer zij dat deel van hun geliefde, familielid of vriend bij zich kunnen dragen. Het uitzoeken van assieraden kan een best bezwaard proces zijn. Om je te ondersteunen bij dit soort processen, kun je bij bedrijven terecht die dit soort sieraden verkopen. Zij willen je maar al te graag helpen met het vinden van het juiste sieraad, op jouw eigen tempo.

assieraden-shop.nl

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn diverse mogelijkheden als het om sieraden gaat. Vaak denken mensen dat je alleen een ketting met een hanger kunt nemen, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld sieraden nemen met een vingerafdruk, maar ook armbanden waarin de as van jouw dierbare kan worden verwerkt.

Wil je liever geen sieraad? Je kunt de as ook in een urn doen en deze bewaren op een speciale plek. Zo heb je jouw dierbare altijd bij je wanneer je thuis bent. Een urn hoeft helemaal niet duur te zijn. Er is binnen elke prijsklasse een mogelijkheid te vinden die ode doet aan jouw dierbare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *