Welk bruidskapsel past het beste bij jouw gezichtsvorm?

trouwkapsels

Je gaat trouwen, proficiat! Het eerste waar je nu waarschijnlijk aan denkt is je (plus size) trouwjurk, maar ook je bruidskapsel speelt hierbij een grote rol. Hiervoor heb je een haarstyliste nodig die op de hoogte is van de nieuwste trends en weet welk kapsel goed bij jouw gezichtsvorm past. Om je alvast op weg te helpen, hebben wij alvast opgesomd welke kapsels het beste bij verschillende gezichtsvormen past.

Rond gezicht

Een ronde gezichtsvorm is ideaal voor lange lokken met een middenscheiding. Een krullerige, lange bob is ook prachtig. Ga je liever voor een opgestoken kapsel? Zorg er dan voor dat je wat volume bovenop je hoofd creëert, zodat je hoofd optisch langer lijkt. 

Een hartvormig gezicht

Vrouwen met een hartvormig gezicht hebben vaak een spitse kin. Het is daarom het mooiste om je haar zo te dragen dat de nadruk op je ogen en wangen ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan curtain bangs. Verder is het belangrijk dat je lekker veel volume in het midden of aan de onderkant van je gezicht hebt. Zet je je haar liever vast? Ga dan voor laag opgestoken haar of iets met vlechten. 

Langwerpig gezicht

Heb jij een langwerpig gezicht? Kies dan voor een trouwkapsel dat niet lager komt dan je schouders. Zorg ervoor dat het volume vooral in het midden zit. Kies bijvoorbeeld voor mooie krullen om je gezicht wat meer volume te geven. 

Vierkant of ovaal gezicht

Lucky you, met een vierkant of ovaal gezicht kun je qua bruidskapsels vrijwel alle kanten op. Kies daarom vooral voor het bruidskapsel dat jij het mooiste vindt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *