Welke bikini past bij mij?

Zon, zee, cocktails en een luxe bikini: de perfecte zomerdag. Maar, welke bikini past het beste bij jouw figuur? Het kan lastig zijn om de juiste bikini te vinden, maar gelukkig is er genoeg keuze in modellen. Om jouw figuur zo goed mogelijk te laten zien, leggen wij je in deze blog uit welke bikini bij jou past.

Lichaamstypen

Waar we het eerst over willen hebben, zijn de verschillende lichaamstypen. Misschien weet jij wel welk figuur jij hebt, maar misschien heb je hier nog nooit over nagedacht. In de komende alinea’s zullen we het hebben over een appelfiguur, peerfiguur en het zandloperfiguur.

Appelfiguur

Bredere schouders, vollere borsten, smallere heupen en soms slanke benen. Omschrijven we jou? Dan heb jij een appelfiguur. De beste optie qua zwemkleding? Ga voor een badpak of bikini die jou een taille geeft en een goede ondersteuning heeft. Kies bijvoorbeeld voor een haltertop.

Peerfiguur

Smalle schouders, slank bovenlichaam, vollere heupen en billen en soms ook vollere bovenbenen. Het is goed om met dit lichaamstype de nadruk te leggen op je bovenlichaam. Kies bijvoorbeeld voor een bandeautop, dit type maakt het bovenlichaam breder. Ga zwembroekjes met brede band uit de weg, dit accentueert juist. 

Zandloperfiguur

Een volle buste, slanke taille en bredere heupen: je schouders zijn ongeveer even breed als je heupen. Wij geven je als tip om juist deze pluspunten te accentueren. Je kunt met dit figuur voor meerdere typen topjes kiezen. Wat dacht je van een bandeau-, halter- of hartvormige top?

Kijk voor meer inspiratie op Lingerievoorjou.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *