Welke kleur bruidsjurk kies jij?

In de zoektocht naar jouw droomjurk is natuurlijk de vorm ontzettend belangrijk. Wil je een bal-, fishtail- of A-lijn trouwjurk? Het kan ook zo zijn dat je de kleur belangrijker vindt dan het model. Maar welke kleuren bruidsjurken zijn verkrijgbaar? In deze blog vertellen de experts van Bijsterveld Bruidsmode jou meer over verschillende opties!

Lichte trouwjurk

Wil jij een keer iets anders dan wit, maar wel in de lichte tinten blijven? Ga dan voor een trouwjurk die bijvoorbeeld lichtblauw, roze of nude is. Deze kleuren komen in de buurt van een witte trouwjurk en geven jou een zachte uitstraling. Toch iets meer kleur toevoegen? Ga dan voor kleurrijke accessoires of een kleurrijk boeket!

Knallende kleur

Ben jij niet van de pasteltinten? Dan kun je kiezen voor een trouwjurk die een knallend kleurtje heeft! Wat dacht je bijvoorbeeld van rood, blauw of geel? Je weet zeker dat alle ogen op jou gericht zullen zijn met een kleurrijke trouwjurk. Niet elke bruidsmodezaak heeft een brede collectie aan gekleurde jurken. Daarom is het belangrijk om vooraf onderzoek te doen en te informeren naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat de keuze ruim genoeg zal zijn.

Zwarte trouwjurk

Wie denkt dat een zwarte trouwjurk somber is, heeft het helemaal mis. Een zwarte trouwjurk oogt erg chique en sexy. In de negentiende eeuw werden zwarte trouwjurken vooral gebruikt om rijkdom uit te stralen. Mooie schoenen en een knallend bruidsboeket zullen de look compleet maken. Vind je de kleur zwart mooi, maar wil je niet de hele jurk in het zwart laten maken? Kies dan voor een witte jurk met zwarte details. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *