Wil jij graag een houten horloge kopen?

      Geen reacties op Wil jij graag een houten horloge kopen?

Zou jij graag een houten horloge kopen? Wil jij dit misschien als cadeau aan iemand schenken? Of wil jij dit misschien voor jezelf kopen als mooi sieraad? Dan ben je bij Greenwatch.nl op het goede adres. Hier hebben ze een uitgebreid en groot assortiment met verschillende houten horloges. Ook hebben ze een groot assortiment met verschillende houten zonnebrillen. 

Wat is een houten horloge?

Dit is letterlijk zoals het staat een horloge van hout. Houten horloges zijn in Amerika erg populair. Tegenwoordig beginnen ze in Europa ook interessant te worden voor veel mensen. Ook in Nederland hebben ze tegenwoordig graag een horloge van hout. Natuurlijk is niet het hele horloge van hout. De wijzerplaat is gewoon van glas. De band en alles daaromheen is wel van hout.

Timer rood

Waarom kiezen voor een horloge van hout?

Nu zit je misschien te denken, waarom zou je nou een houten horloge kopen? Hier zitten verschillende redenen achter. Een van deze redenen is dat een horloge van hout minder weegt als een metalen horloge, hierdoor heb je geen last van zware horloges. Verder hebben ze ook geen leren band waardoor je kan zweten om je pols. Ook heb je geen last van gespen die je de hele tijd kunnen prikken. De houten horloges van greenwatch zijn ook nog eens erg duurzaam, hierdoor zijn ze van goede kwaliteit en kunnen ze lang mee. Deze horloges slijten niet en zijn spatwaterdicht. Je hebt verschillende horloges, voor mannen en vrouwen. Ook maak het deze horloges zo bijzonder omdat het met de hand is gemaakt. Dit maakt het horloge uniek. 

Houten horloges graveren

Een ander mooi iets is, is dat je je houten horloges kan laten graveren. Hier kan je dan een mooie tekst op de achtergrond van het horloge zetten. Dit kan een mooi bericht zijn voor iemand die erg dierbaar voor je. Hiermee kan je iemand een uniek cadeau geven.