Zo zorg je voor een onvergetelijke trouwdag

Trouwdag

Jouw trouwdag moet een van de mooiste dagen van jouw leven zijn. Natuurlijk begint dit met het uitkiezen van jouw droom trouwjurk in Amsterdam of een trouwjurk in Hoofddorp. Vervolgens kun je aan de slag met het plannen van het feest. Maar een bruiloft is pas echt geslaagd als jouw gasten het ook een onvergetelijke dag vonden. Zorg ervoor dat je het beste trouwfeest geeft, door de onderstaande tips mee te nemen in de planning voor jouw dag.

Houd de ceremonie kort

Met alle respect; jullie vrienden en familie zijn natuurlijk aanwezig om jullie te zien trouwen. Maar niemand zit te wachten op een ceremonie van anderhalf uur. Probeer de ceremonie rond de 30 minuten te houden. Uiteraard zonder binnenkomst en het verlaten van de locatie. Zo ben je er zeker van dat je iedereens aandacht behoudt.

Ga in op verzoekjes (muziek) van je gasten

Om er zeker van te zijn dat je gasten het naar hun zin hebben, is het raadzaam om liedjes ten gehore te brengen die zij willen horen. Hoe je daar achter komt? Laat ze simpelweg zelf verzoekjes doen bij de DJ of band!

Serveer late-night snacks

Na zo’n hele dag zitten, staan en dansen, zal men weer trek krijgen. Helemaal als het feest na middernacht eindigt. Wil je ze echt gelukkig maken, kies dan voor een lekkere bitterbal of andere late-night snack zodat ze niet met een knorrende maag naar huis gaan.

Geef bedankjes waar iedereen écht iets aan heeft

Natuurlijk; het is jullie dag. Maar niemand zit te wachten op een bedankje als een ingelijste foto van het bruidspaar. Geef ze liever iets waar ze echt iets aan hebben. Een mini flesje likeur, lekkere koekjes of jam bijvoorbeeld.

Ten slotte: doe het op jouw manier

Trouwdagen staan altijd bol van tradities. Ben jij niet zo van de tradities? Vooral niet doen! Je gasten zullen het het meeste naar hun zin hebben op een feestje dat een afspiegeling is van jullie. Dus wil je een gekleurde trouwjurk dragen? Je boeket niet laten vangen? Elkaar geen geloften voorlezen? Vooral (niet) doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *